Boonto Go Green!

Ho! Aku kembali lagi. Yang keberapa kali da~ Blogku yang berwajah lama, tapi alamat baru. Boonto.net bil tidak bayar, tidak dapat renew, apa boleh buat lah. no money... Tajuk post 'Boonto Go Green'.Justeru, blog ini menyokong penuh usaha pemuliharaan alam sekitar. Theme pun warna hijau, memang padanlah kan...


Sempena Deepavali, gambar pun ada bg mesej Go Green:)


Ala, aku lambat ucap, dengan kawan india dalam kelas pun belum. Apapun Happy Deepavali Max! Maruku ada kah?:)


Galas, kapal bawa bendera ganti lampu trafik hijau yang rosak


Apa komen anda? Parti hijau itu menyokong kempen 'Go Green'? Atau sekadar menyokong kempen 'Green is the new Black? Black itu hitam, hitam melambangkan apa?:)

Do you have any suggestion? Add your comment!
Subscribe to my feed | Follow My Twitter | e-mail

2 comments:

Ika at: November 6, 2010 at 8:40 PM said...  

ooo jerry!

lmbt load la blog ko ni.

adakah kerana:
-blog ni memang berat cam tuannya :P
-berukband memang lambat
-kedua2nya?

JRY at: November 7, 2010 at 12:35 AM said...  

broadband la. haha.
lgpun td mcm down plak server ni xD