Selamat Hari Raya Aidil Adha


(Halakan mouse pada gambar diatas)
Cuba teka reaksi lembu ni? Gembira atau sedih?

Dengan itu, lembu diatas ingin mengucapkan selamat hari raya korban.Dalam wasiatnya dia berpesan : "Kepada rakan-rakan lembu sekalian, marilah sama-sama kita berkorban menuju kearah yang lebih baik:)" Gua bukan lembu, Gua hanya sampaikan pesanan ni.Anda lembu?Hehe

Do you have any suggestion? Add your comment!
Subscribe to my feed | Follow My Twitter | e-mail

20 comments:

sui nawi at: November 17, 2010 at 3:44 AM said...  

eh,gmbau magik ! wit2

JRY at: November 17, 2010 at 3:47 AM said...  

lembu ni x sabar nk makan rendang! keh3x

Ika at: November 17, 2010 at 4:20 AM said...  

salam aidiladha :)

JRY at: November 17, 2010 at 4:24 AM said...  

braya di kl ka khai? hehe. slam perantauan:P

The Sharkox at: November 17, 2010 at 10:02 AM said...  

Haha...ko memang dah takde kerja sangat ke bro???haha...

Selamat Hari Raya Aji....

Shaofie at: November 17, 2010 at 10:02 AM said...  

lembu di perantauan.
macam kat NZ je. hahaha.
yang penting gambar tu memang magik.
selamat hari raya aidiladhaa

JRY at: November 17, 2010 at 10:18 AM said...  

bro sharkox. gambr lembu tu guna trick html je. xdalah ssah sgt.haha. slmat ari raya bro!

JRY at: November 17, 2010 at 10:20 AM said...  

shaofie. gua pun xtaw.main copy paste dari net pic lmbu nih. hehe. slamat hari raya bro!

alieff at: November 17, 2010 at 10:44 AM said...  

hehe... cumel je lembu tu...
salam aidiladha bro!

JRY at: November 17, 2010 at 10:58 AM said...  

hehe. comel mcm teratak ungu ko xD.
slm aidiladha jgk bro:)

W. Hidney at: November 17, 2010 at 12:47 PM said...  

kreatif...

JRY at: November 17, 2010 at 1:08 PM said...  

thnks bro. gua da masuk blog bro. pun lg kreatif. gua da follow. mantap bro!

panadol at: November 17, 2010 at 3:24 PM said...  

slamat raya buat semua termasuk lembu2 yang telah menjadi korban tahun ini.. <-- watikah dari tukang sembelih.. ;p

JRY at: November 17, 2010 at 3:40 PM said...  

slmat ari raya doc... takziah kita ucapkan pada keluarga lembu...

biskut at: November 17, 2010 at 4:15 PM said...  

lembu nih macam merasa kemasinan tahi hidung dia jer..haha.selamat menyambut raya eidul adha.

LINA JALIL at: November 17, 2010 at 6:40 PM said...  

lembu nak kena sembelih ni mana bole masuk contest..hahahah

JRY at: November 17, 2010 at 7:02 PM said...  

dia cmtu pas makan biskut kot;P slmat hari raya jgk!

Cik lina, lembu ni bleh berkata2. xkan x bleh? haha

Anip™ at: November 18, 2010 at 5:21 PM said...  

hahha~ dia sedih tu..hmm..

1)Buncit Itu Seksi, Buncitkah Korang?
2)10 Cara Korang Boleh Rosakkan Kepala otak Korang Sendiri!

Fahmie at: November 19, 2010 at 4:53 PM said...  

waw.kau ade lembu magic jgk/^__^ hehehe.selamat hari raye jgk bro.dan lembu tuh happy lah.sbb lembu nie tak terpilih untuk korban tahun nie sbb kene sampaikan ucapan raye kat pengunjung blog kau.^_^

Terkini:
1. Akhirnya Berakhir Sudah
2. Entry Ke-47 Nie Entry Paling Panjang Aku Pernah Tulis
3. Bila Aku Jumpe Perempuan Yang Aku Benci

JRY at: November 20, 2010 at 2:30 PM said...  

haha...lembu ni dah tua, xda harga, pic ni time dia muda lg xD